Lavkarbo grandiosa


Prøver noe nytt i dag! Pizza grandiosa lavkarbo-vis.

Oppskriften fant jeg på bloggen Fett og forstand


Det ble helt utrolig godt!

Bunn: 
50 gram revet ost
1 egg
1 ts. eplecider edikk (eller annen edikk/syre. Jeg brukte hvitvinsedikk
20 gram sesammel
30 gram mandelmel
1 ts. bakepulver 
1 ts. sukrin gold (kan sløyfes)
Litt salt

Bland egg, revet ost og edikk godt i blenderen. Tilsett alt det tørre og bland godt. Deigen fordeler du på bakepapir, ca. 20 cm. i diameter. Jeg brukte olje for å trykke ut deigen. Forstekes i mikro på full stryke i 2,5 minutter. 


Fyll:
20 gram sukkerfri ketchup
10 gram tomatpure
salt, pepper, hvitløkspulver etter smak
50 gram strimlet skinke
15 gram kuttet paprika
Tine revet ost til topping. Jarlsberg og norvegia-blanding.


Forvarm ovnen til 210 grader.
Bland sammen ketchup, tomatpure og krydder og smør utover den forstekte bunnen. Strø over ønsket mengde ost. Ha på skinke og paprika og stek på midterste rille i 10-12 minutter

Kommentarer