Bunn:
50 gram revet ost
1 egg
1 ts. eplecider edikk (eller annen edikk/syre. Jeg brukte hvitvinsedikk
20 gram sesammel
30 gram mandelmel
1 ts. bakepulver
1 ts. sukrin gold (kan sløyfes)
Litt salt
Bland egg, revet ost og edikk godt i blenderen. Tilsett alt det tørre og bland godt. Deigen fordeler du på bakepapir, ca. 20 cm. i diameter. Jeg brukte olje for å trykke ut deigen. Forstekes i mikro på full stryke i 2,5 minutter.
Fyll:
20 gram sukkerfri ketchup
10 gram tomatpure
salt, pepper, hvitløkspulver etter smak
50 gram strimlet skinke
15 gram kuttet paprika
Tine revet ost til topping. Jarlsberg og norvegia-blanding.
Forvarm ovnen til 210 grader.
Bland sammen ketchup, tomatpure og krydder og smør utover den forstekte bunnen. Strø over ønsket mengde ost. Ha på skinke og paprika og stek på midterste rille i 10-12 minutter
Kommentarer
Legg inn en kommentar