Denne oppskriften er et resultat av rester i fryser og kjøleskap. Jeg brukte rester fra soppstuingen jeg lagde dagen før og kjøttdeigen var ferdig stekt og fryst ned. Hele retten tok meg 10 minutter å hive sammen.
400 gram kjøttdeig
1/2 løk
1/2 paprika
1-2 sopp
3 dl. kremfløte
0,5 dl. vann
1 mørk kjøttbuljongterning (Toro sin har mindre enn 0,5 karbohydrater pr. 100 g.)
2 ss. Creme Fraiche
Soyasaus
Salt
Pepper
Brun kjøttdeig i en panne.
Kutt løk og paprika og surr de i en kjele i litt smør.
Kutt sopp og ha i sammen med løk og paprika.
Bland ut buljongterningen i kokende vann før du har det i kjelen. Tilsett fløte og kok i ca. 10 minutter. Det skal tykne, men koker du for lenge vil det skille seg. Ha i creme fraiche og tilsett kjøttdeigen.
Smak til med soyasaus, salt og pepper.
Serveres med blomkålris.
1/2 løk
1/2 paprika
1-2 sopp
3 dl. kremfløte
0,5 dl. vann
1 mørk kjøttbuljongterning (Toro sin har mindre enn 0,5 karbohydrater pr. 100 g.)
2 ss. Creme Fraiche
Soyasaus
Salt
Pepper
Brun kjøttdeig i en panne.
Kutt løk og paprika og surr de i en kjele i litt smør.
Kutt sopp og ha i sammen med løk og paprika.
Bland ut buljongterningen i kokende vann før du har det i kjelen. Tilsett fløte og kok i ca. 10 minutter. Det skal tykne, men koker du for lenge vil det skille seg. Ha i creme fraiche og tilsett kjøttdeigen.
Smak til med soyasaus, salt og pepper.
Serveres med blomkålris.
Kommentarer
Legg inn en kommentar