Denne retten er enkel og smakfull. Tilberedes på under et kvarter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXZgDrGkhFKhFUxjuQePSKlt4B_QeYZCUOnqWxqrvoleU-pXF4-jO4bs0Fhn9Z9jqczKODtCCNY_o7kJOy7oDk_GjxgdYAUoDDJVQz4gXvsPnc9LeJ9ZIrQy7JqOtYG00jVt_2RDCN8mc/s320/4ACE2B53-5CB6-4CF0-AA8E-53A57EC67CCE.jpeg)
4 porsjoner:
Ostesaus:
2 store ss. kremost
3 dl. kremfløte
salt
pepper
muskattnøtt
Smelt kremosten i en kjele og tilsett fløte. Gi det et oppkok, og kok til sausen tykner litt.
1 blomkål
1 pk. baconterninger
1 pk. Smårettskinke
Stek bacon lett i pannen. Ikke stek for mye, da det skal i ovnen etterpå.
Del opp rå blomkål i små biter. Bland sammen blomkål, bacon og skinke i en ildfast form og hell over sausen. Bland god. Toppes med ost. Stekes i ovnen på 180 grader i 30-40 minutter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXZgDrGkhFKhFUxjuQePSKlt4B_QeYZCUOnqWxqrvoleU-pXF4-jO4bs0Fhn9Z9jqczKODtCCNY_o7kJOy7oDk_GjxgdYAUoDDJVQz4gXvsPnc9LeJ9ZIrQy7JqOtYG00jVt_2RDCN8mc/s320/4ACE2B53-5CB6-4CF0-AA8E-53A57EC67CCE.jpeg)
4 porsjoner:
Ostesaus:
2 store ss. kremost
3 dl. kremfløte
salt
pepper
muskattnøtt
Smelt kremosten i en kjele og tilsett fløte. Gi det et oppkok, og kok til sausen tykner litt.
1 blomkål
1 pk. baconterninger
1 pk. Smårettskinke
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4Ak_g8xlznv7Y_0y_YaX3Kt4jH4TtdL0k2HACI-_F-hgcuE9HN44xKOLBQ6tvVk4DPYtlkTy2Grj5ZvpqeIxeYyfex2UUxEdg0FyX_lgrmng0OHrNZPJrf1RR3el_t1BmsepHdfILOI0/s320/A952509B-39D7-4C42-A702-01B180B6A4F6.jpeg)
Del opp rå blomkål i små biter. Bland sammen blomkål, bacon og skinke i en ildfast form og hell over sausen. Bland god. Toppes med ost. Stekes i ovnen på 180 grader i 30-40 minutter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar