The "Tour de Iforgotmyski's" og andre treningsapparater


«Abilica Multi 4 ST, Masterfit X-Fit, Fitmaxx 5»
Det finnes mange treningsapparater og felles for mange av dem er at de har uforståelige navn som ikke nødvendigvis har noen sammenheng med funksjon. Derfor har jeg bestemt meg for å døpe om de apparatenen jeg bruker mest, til noe litt mer beskrivende slik at folk faktisk forstå dens funksjoner!

Tour de Iforgotmyski’s
Dette apparatet brukes av distré skientusiaster som ofte glemmer skiene når de skal ut i langrennsløypa. Her trenes overkroppen med å ta parallelle stav-tak og man slipper å bekymre seg for hvilken skismurning man burde ha brukt. Stort sett pent føre og ingen fare for glippe-tak.

Snubleboksen

Denne badboyen får pulsen i gang! Når du snubler over den for sjette gang på vei for å skifte sang, fyker pulsen i taket og blodpumpa får kjørt seg. Men vær forsiktig, her er det potensiell fare for å dra på seg en idrettskade eller to.




The Blue mat of pain
Den ser relativt harmløs ut. Men ikke la deg lure. Her får magemusklene kjørt seg. Denne må ikke brukes hvis du er redd for å vise følelser i offentlighet. Den kan framprovosere tårer, eller i beste fall undertrykkende smerteskrik.














Tour de freaks
På disse rakkerne kan du tilbakelegge så mye som: NULL, NADA, altså ingen, mil. Du kan trø til du er helt blå i trynefjøla, og det eneste du oppnår er et forknytt uttrykk i fjeset og garantert gangsperre i tre dager.








Hang in there
Navnet beskriver seg selv. Her er det om å gjøre å henge. Sleng litt på bena, litt opp og litt ned. Oppdage muskler du ikke viste fantes. Lat som om du henger utenfor kanten av et stup for å gjøre opplevelsen litt mer komplisert.







Acid Island
Ikke så idyllisk som det kan lyde. Her er det muskler som synes god i en tank-top som må arbeide. Syrenivået er høyt, men til gjengjeld må man ikke være rakettforsker for å gjøre disse øvelsene. Har aldri sett en rakettforsker i tank-top.




Spread your legs
Denne brukte jeg litt tid for å navngi. Jeg var inne på «GU-stolen», men dette apparatet har et litt mer dynamisk preg til at det passet. Øvelsen ble derfor døpt «Spread your legs». For det er akkurat det du gjør. Jeg pleier å ta pause i øvelsen hvis noen går forbi vinduet den er plassert foran. Litt privatliv ønsker jeg å ha, selv i treningsøkten



The very uncomfortable chair
Denne anbefales ikke hvis du ønsker å ta en avslappende dupp....


Kommentarer